Er was hier van alles te doen, zoals een Elfstedentochtspel, waarbij men kon sneeuwpop bowlen, skiën op de Wii of zelfs schaatsen met het Fietslabyrint.

Daarnaast waren er diverse dingen te koop zoals; goedgevulde tassen met aardappelen, eieren, chips en uien, sieraden en kunstwerken van glas, haring, bloemen, zelfgemaakte cupcakes en diverse mozaïekwerkstukken gemaakt door de Dichtbij groep. En natuurlijk hoorde er bij deze warme winterse dag ook...heerlijke snert en warme chocolade melk!! 

Ook de vele gesponsorde prijzen van het Rad van Avontuur vonden een nieuwe eigenaar. Zo was de opbrengst voor het goede doel van deze dag ook om warm van te worden, namelijk 1500,- euro! Dit mooie bedrag is mogelijk gemaakt door de vele sponsors en zal ingezet worden voor activiteiten voor de bewoners van Rustoord.

Met dank aan de sponsors van de mooie prijzen; Global Garden, BMP, Blanksma, Expresso, Bloemist Poppi Flower, Lagasso chocolade, Fietsmaatjes, Boer Buitenhuis, Maatwerk, Baay Fresh, Choco Lodge, Rieks taarten, Frans Verdegaal. Het was een superdag!