Graag wil ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Tessa Guijt- Zwanenburg en ik kom uit Katwijk.

Ik ben in 2008 als een stagiaire SPW4 bij DSV Verzorgd leven begonnen, dit was op locatie Salem bij Kleinschalig wonen. In 2009 kreeg ik een contract bij DSV en mocht ik mijn opleiding Helpende Plus gaan volgen. Daarna ben ik in Salem op de somatiek (gang) 3 en 4 gaan werken. In 2012 ben ik begonnen aan de Verzorgende IG opleiding en via de Duinrand somatiek (gang) 3 en 4, Rustoord woongroep Narcis en Salem Zorg thuis ben ik hiervoor ook geslaagd (Nog steeds al mijn werkbegeleiders en collega’s dankbaar voor de hulp!)
Sinds januari 2015 werk ik weer bij Rustoord, eerst op somatiek en nu op woongroep de Tulp! Ik heb het erg naar mijn zin in Rustoord, het werken in de zorg verveeld nooit, geen dag is hetzelfde en elke dag leer ik opnieuw weer dingen!

5 juni 2015 ben ik getrouwd met Eric. We hebben een fantastische dag gehad en ontzettend genoten van alles. We hebben foto’s op het strand gemaakt en ook het feest was in een strandtent. Ik ben ook graag op strand, lekker op het terras of ik ben graag creatieve bezig.

Met vriendelijke groet,
Tessa