Hallo, mijn naam is Jacinth Euson, mijn voornaam spreek je uit (djacinth), is altijd een tongbreker! Sinds vorig jaar november werk ik op de locatie Rustoord in Lisse bij het team Blauwe druif (Zorg Thuis) als senior verpleegkundige.

Met mijn mooie naam en bruine tintje zal het al een beetje te raden zijn dat ik hier niet ben geboren, mijn geboorte eiland is St. Eustatius. Ik ben 26 jaar geleden naar Nederland toe verhuisd om te studeren. Groningen was 20 jaar mijn woonplaats, maar sinds 2009 woon ik in Leiden met net zoveel plezier.
Naast mijn werk heb ik een heel druk bestaan. Sporten is daar een onderdeel van, vrijwilligers werk doen bij een vrouwencentrum en thuis hou ik van koken en bakken, maar dat laatste doe ik niet zo vaak meer.
Onlangs is mijn moeder ook van uit de tropen bij mij komen wonen dus vervelend doe ik mij niet.

Mijn familie, vrienden, en goede kennissen omschrijven mij als spontaan, heb humor en energiek.
Nieuwe uitdagingen sla ik niet vaak over en deze baan is voor mij weer een leuke uitdaging waar ik elke dag opnieuw van geniet.
Voor de toekomst kijk ik er naar uit om mijn collega’s beter te leren kennen en om samen de cliënten zo goed mogelijk zorg te geven in hun thuis situatie.

Met vriendelijke groeten,
Jacinth Euson
Senior verpleegkundige zorg thuis Lisse